Onze werkwijze

Met MJ Aluminium haalt u een betrouwbare partner in huis. Ons team staat voor u klaar om te zorgen voor de perfecte afhandeling van uw opdracht. Van order tot oplevering, ons proces is van begin tot einde ingericht voor een foutloze afhandeling.

Hoe werken we?

1 Bewerking: De eerste stap in het productieproces is het bewerken van het aluminium. Theo houdt toezicht op de kwaliteit van het zagen en bewerken van uw aluminium profielen.


2 Assemblage: Na de bewerking van de aluminium profielen start de assemblage. Wij houden supervisie op de kwaliteit van de assemblage werkzaamheden.


3 Oplevering: Het eindstation van uw project is het transporteren van uw producten. Dit dient zeer nauwkeurig te gebeuren en is een element dat de nodige expertise vereist.

Uw Aanspreekpunt

Wanneer u besluit uw productie bij ons onder te brengen zal Fred ervoor zorgen dat uw opdracht conform de afspraak wordt uitgevoerd. Gedurende het proces blijft Fred uw aanspreekpunt en heeft de verantwoordelijkheid een goed projectresultaat te waarborgen.

Fred


Uw Bewerkingsspecialisten

De eerste stap in het productieproces is het bewerken van het aluminium. Theo houdt toezicht op de kwaliteit van het zagen en bewerken van uw aluminium profielen.

Theo


Marcel


Ferry


Uw Assemblagespecialisten

Na de bewerking van de aluminium profielen start de assemblage. Mees houdt supervisie op de kwaliteit van de assemblage werkzaamheden.

Dennis


Mees


Robin


Tom

Raymond